logo

Menu sylwestrowe

Aperitif

Złocisty trunek z miodu

Zupa:

Krem z zielonego groszku z grzankami serowo-czosnkowymi i płatkami migdałów

Danie główne:

Udko z kaczki confitt z glazurą miodowo tymiankową w sosie orzechowym,podawane z ziemniakami zapiekanymi z pietruszką i ziołami oraz czerwoną kapustą na winie.

Deser sylwestrowy:

Rajskie jabłko faszerowane bakaliami z sosem waniliowym

Płyta zimna:

Polędwiczki z musem drobiowym

Szpinakowe roladki z Łososia

Domowy pasztet drobiowo-wieprzowy

Tradycyjny tatar wołowy wyserwowany na półmiskach

Szynka parmeńska z melonem

Babeczki faszerowane kurczakiem i żurawiną

Roladki z indyka nadziewane suszonymi pomidorami

Sałatka z owoców egzotycznych

A po północy:

Złocisty kurczak podawany w sosie kurkowym

Napoje zimne niegazowane bez ograniczeń

Kawa lub herbata do wyboru

0,5 l białej wódki/na parę

wino musujące

450 zł od pary


Serdecznie zapraszamy na niezapomniany bal.

 
Copyright © 2012 Restauracja ADAGIO Wykonanie: Studio WWW | Projektowanie stron www